ILTALEHTI ; Tiistai 18.1.2011 klo 19.56

Ala-asteikäinen koulutyttö joutui  pahoinpitelyn uhriksi tiistaiaamuna Raahessa, Prisman edustalla vähän yli 9. Tyttö oli   käynyt koulumatkalla Prismassa ja mennyt leikkimään uloskäynnin  läheisyydessä olevalle lumikasalle.

Kun tyttä oli leikkinyt lumikasassa niin joku tuntematon mies oli tönäissyt tytön nurin. Mies oli potkaissut tyttöä jalkoihin & alaselkään. Tyttö pakeni äkkiä paikalta & oli juossut takaisin kouluun. Mies oli ollut lihava, jolla oli päällään musta nahkatakki , jossa oli suuri rintatasku. Jalassaan hänellä oli siniset verkkarit , joissa oli valkoisia raitoja. Hiuksey ylettyivät olkapäihin asti & hänellä oli myös kulunut lippalakki. Tapauksen silminnäkijöitä tai asiasta jotain  tietäviä ihmisiä pyydetään ilmoittamaan asiasta Jokilaaksojen poliisille, jonka numero on ;  071 876 5161.

OMA MIELIPITEENI : 

Ihan kamalaa , kun tollaisia ihmisiä liikkuu varmaan ympäri Suomea. Yhtäkkiä vain käy jonkun pienen tytön *kimppuun*. Tollaisille ihmisille pitäisi antaa kunnon rangaistukset ! Ei sitä koskaa tiedä , vaikka seuraavalla kerralla olisi esim, pikkusisko, jokin sukulainen tai vaikka itse väkivallan kohteena. Onneksi tytölle ei käynyt pahemmin! Toivottavasti mies katuu tekojaan & tunnustaisi tekonsa.  ;p